Συγκλονισμένος από τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου που έφυγε από τη ζωή στα 46 του από ανακοπή δηλώνει ο πολιτικός κόσμος της χώρας τονίζοντας πως «το μαχητικό δημοσιογραφικό του αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο».

Νέα Δημοκρατία: Ο απρόσμενος θάνατός του μας συγκλόνισε

«Ο αιφνίδιος και απρόσμενος θάνατος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου μας συγκλόνισε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου.

«Το έντονο, μαχητικό και αυθεντικό του δημοσιογραφικό αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο. Στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου απέστειλε, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η οικογένεια των “Παραπολιτικών” έχασαν εχθές έναν δικό τους άνθρωπο, τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οικονόμου: Υπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας

Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών εκφράζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας πως «υπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας».

«Ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Τζένου μας έχει συγκλονίσει και στεναχωρήσει βαθύτατα» αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

«Άνθρωπος αυθεντικός και θαρραλέος, με ισχυρή άποψη. Είχε ακόμα να προσφέρει πολλά στο χώρο του Τύπου και στην οικογένειά του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια των ”Παραπολιτικών”. Αιωνία η μνήμη του» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νίκος Δένδιας: Διακρίθηκε για το θάρρος της σκέψης του και τη μαχητικότητα με την οποία εξέφραζε δημόσια τις ιδέες του

«Ο Παναγιώτης Τζένος διακρίθηκε για το θάρρος της σκέψης του και τη μαχητικότητα με την οποία εξέφραζε δημόσια τις ιδέες του», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατό του στους οικείους του και στους συναδέλφους του στον όμιλο των ”Παραπολιτικών”, όπου ήταν Γενικός Διευθυντής», προσθέτει.

Ανδρέας Κατσανιώτης: Σπάνιος άνθρωπος και σπουδαίος φίλος

«Σπάνιος άνθρωπος και σπουδαίος φίλος», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter για τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του», προσθέτει.