Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας, σε απάντησή του σε ανάρτηση του κ. Τσίπρα, πως «μέτρο του τρόπου που πολιτεύεται είναι το κενό και το τίποτα».

Προκαλεί δε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει ξεκάθαρα εάν θα ψηφίσει ή όχι τα μέτρα, που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε, μέσω ενός tweet του: «Είπε ότι θέλει να είναι χρήσιμος και όχι αρεστός. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που θέλει να είναι αρεστός, είναι: Με φοροαπαλλαγές στον μεγάλο πλούτο, με εκατομμύρια σε ΜΜΕ, με δις ευρώ απευθείας αναθέσεις. Για όλους τους υπόλοιπους: Ψευτοεπιδοτήσεις Μητσοτάκη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση – απάντηση του κ. Οικονόμου στην ανάρτηση αυτή, έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα, με φτηνά ευφυολογήματα και παρωχημένα κλισέ που ανασύρει από το συρτάρι του λαϊκισμού να καλύψει την ένδεια πολιτικών προτάσεων. Μέτρο του τρόπου που πολιτεύεται είναι το κενό και το τίποτα. Ο κ. Τσίπρας οφείλει μια καθαρή απάντηση για το αν θα ψηφίσει τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση, με τα οποία στηρίζουμε έμπρακτα όλη την κοινωνία, με έμφαση στα πιο αδύναμα στρώματα. Θα τα ψηφίσει; Ναι ή όχι;».

Μερικές ώρες πριν, ο κ. Οικονόμου είχε επαναλάβει το ίδιο ερώτημα.