Με τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και τα νέα μέλη που ορίστηκαν πρόσφατα με κοινή υπουργική απόφαση συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΟΒΙ στο Μαρούσι ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τόλιος.
Υπογράμμισε ότι η γενική γραμματεία Βιομηχανίας θα είναι αρωγός του ΟΒΙ, με στόχο την ενίσχυση της τεχνολογικής και βιομηχανικής ανάπτυξης και διαχείρισης ισχυρού συστήματος προαγωγής και προστασίας της ευρεσιτεχνίας, όπως επιβάλλεται από το σκοπό του ΟΒΙ και τη θεσμική αποστολή της.

Ο νέος πρόεδρος του ΔΣ Κυριάκος Μακαρώνας, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του νέου ΔΣ Π.Χρυσός, Γ. Φρυσαλάκης, Β. Λαμπρόπουλος, Γ. Γκιθώνας, Σ. Τσουτσάνης και Δήμητρα Στάικου, επιβεβαίωσαν τη θέληση να συμβάλουν, με τη συνεργασία όλων των στελεχών του ΟΒΙ και, ιδίως, του υψηλού επιπέδου επιστημονικού του δυναμικού, στην ανάδειξη του οργανισμού ως ισχυρού πόλου συνεργασίας με τους αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς και, κυρίως, στη διάχυση της γνώσης και στην ανάδειξη των εγχώριων δυνάμεων ως παραγόντων της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.