Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν πριν από λίγη ώρα στο εντευκτήριο της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλο Πολάκη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του μέλους της κυβέρνησης και του είπε χαρακτηριστικά: «Την Τρίτη που θα έρθω στη Βουλή (σ.σ. όπου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια ο αναπτυξιακός νόμος), να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι!».

Ο κ. Γεωργιάδης φανερά εκνευρισμένος του απάντησε: «Με απειλείς; Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis».

«Αν μπορώ να ανασύρω την υπόθεσή του από το αρχείο» του ανταπάντησε ο Κρητικός πολιτικός, με τον κ. Γεωργιάδη να του ξαναλέει: «Με απειλείς;».

Εκείνη την ώρα οι δύο άνδρες είχαν έρθει πολύ κοντά και οι φωνές τους ακούγοντας τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά της Βουλής και να τους απομακρύνει προκειμένου να λήξει εκεί το επεισόδιο.

Γεωργιάδης σε Πολάκη

Φωτογραφία από το παραπάνω επεισόδιο, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής ο ΣΚΑΪ.

Στο συγκεκριμένο καρέ, το οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ, και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.