«Έθιμο των ημερών» χαρακτηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης τις διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας, που, όπως λέει, «συμβαίνουν κάθε χρόνο». Ασκώντας κριτική στην αντιπολίτευση που διαμαρτυρήθηκε για το κόστος της εκδήλωσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τον ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε μάλιστα να ακυρωθεί, ο δήμαρχος Αθηναίων σχολιάζει ότι «απάντηση άλλη δεν αξίζουν» και εύχεται να πετύχει η γιορτή«γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου».

«Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους» καταλήγει ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.

Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Thursday, December 23, 2021

Η απάντηση της Τεχνόπολης για το κόστος της εκδήλωσης

Τι περιλαμβάνει η εορταστική εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς που οργανώνει στον Λυκαβηττό, εξήγησε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, μετά τις αντιδράσεις για το κόστος της που θα ξεπεράσει τις 210.000 ευρώ.

Στην απάντησή της η Τεχνόπολη διευκρινίζει ότι το κόστος της συγκεκριμένης εκδήλωσης εδώ και μια πενταετία κυμαίνεται από 170.000 έως 227.000 ευρώ και παραθέτει τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που απασχολούνται για την υλοποίηση της βραδιάς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.