«Τον άλλο μήνα, μπορεί να φέρετε μια νέα ΠΝΠ, για να βάλετε χέρι και σε όσες καταθέσεις πολιτών έχουν απομείνει, για να πληρώσετε τους μισθούς και τις συντάξεις του μεθεπόμενου μήνα ή ίσως τη στέγη και την τροφή των ορδών των παράτυπων μεταναστών που εισβάλλουν στην πατρίδα μας, αφού βρήκαν ανοικτή πόρτα και μία ευχάριστη αγκαλιά να τους περιμένει» ανέφερε στην ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

«Τα λεφτά που είχατε για τους μισθούς και τις συντάξεις τα δώσατε για να αποπληρώσετε κάποιες δόσεις κάποιων τοκογλυφικών δανείων στους διεθνείς γαμψομύτηδες τοκογλύφους. Αυτό είναι και αυτό δεν αλλάζει» συνέχισε ο κ. Παναγιώταρος. «Η κυβέρνηση ξέχασε τις επαναστατικές εξαγγελίες περί καταργήσεως των μνημονίων και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, και οι δανειστές μας (οι εκμεταλλευτές μας) έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι σας» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

«Ο κόσμος σας ψήφισε για να υπερασπιστείτε τα λαϊκά δικαιώματα. Όχι για να φέρνετε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, για να κάνετε “έντιμους” συμβιβασμούς με τους διεθνείς τοκογλύφους» συνέχισε.

«Η λύση είναι μία και είναι συγκεκριμένη: Αυτό το τεράστιο χρέος που στραγγαλίζει τον ελληνικό λαό, εάν δεν εξαλειφθεί ή δεν μειωθεί δραστικά, δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ανάπτυξη, και δεν πρόκειται να δούμε φως ποτέ σε αυτή τη χώρα» πρόσθεσε.