Με αφίσες που παραπέμπουν ευθέως σε παλιές προεκλογικές εκστρατείες του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί το Κίνημα Αλλαγής να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους του κόμματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 5 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Καταρχάς στις αφίσες, μια εκ των οποίων ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά στα social media του κόμματος, κυριαρχεί το πράσινο χρώμα και έχει επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, αφού ούτως ή άλλως τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσο και ο Παύλος Γερουλάνος με τον Παύλο Χρηστίδη και τον Χάρη Καστανίδη κάνουν λόγο για επαναφορά της ονομασίας «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα – ΠΑΣΟΚ» και των συμβόλων του, με πρώτο απ’ όλα τον πράσινο ήλιο.

Παράλληλα στις νέες αφίσες του Κινήματος Αλλαγής χρησιμοποιείται τεχνηέντως η λέξη «Αλλαγή» και μάλιστα υπογραμμισμένη, θυμίζοντας προφανώς το γνωστό σύνθημα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου με το οποίο κέρδισε τις εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο του 1981 ξεκινώντας μια περίοδο πολύχρονης ηγεσίας του κόμματος στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Ειδικότερα, η αφίσα που αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Facebook του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Κυριακή 5 Δεκεμβρίου: Ραντεβού με την Αλλαγή. Για ένα Κίνημα ισχυρό, για μια Ελλάδα που ελπίζει ξανά».