Με στόχο να φέρει το 14ο Εθνικό Συνέδριο «όσο το δυνατόν πιο κοντά σε όλους τους Έλληνες», η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα τη λειτουργία του synedrio.nd.gr, την πλατφόρμα «μέσω της οποίας όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo».

Επιπλέον, «η πλατφόρμα παρέχει σε συνέδρους και παρατηρητές πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, καθώς επίσης και μια σειρά από δυνατότητες», σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς. Ειδικότερα:

  • «Οι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00.
  • Όσοι δεν είναι σύνεδροι, μπορούν να εγγραφούν ως online παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο αποκλειστικά διαδικτυακά.
  • Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χώρο του Συνεδρίου, θα μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και ηλεκτρονικά».

Επισημαίνεται, επίσης, πως η λειτουργία του synedrio.nd.gr πρόκειται να πλαισιωθεί από την ηλεκτρονική εφαρμογή (WebApp) του Συνεδρίου, μέσω της οποίας σύνεδροι και online παρατηρητές θα έχουν ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές δυνατότητες.

14ο Συνέδριο ΝΔ | Ελλάδα για όλους

Το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα με σύνθημα «Ελλάδα για όλους». https://bit.ly/3nMzk7WΛεπτομέρειες για το συνέδριο εδώ: https://synedrio.nd.gr/

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Wednesday, November 24, 2021

Είσοδος με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

Υπενθυμίζεται, τέλος, «πως η είσοδος στους χώρους του Συνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε συνέδρους με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού COVID-19».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.