Ερωτήματα προς την κυβέρνηση θέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μέσω της δήλωσής – απάντησής του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ηλιόπουλος ρωτά πότε θα ανακοινωθεί «το επόμενο καταστροφικό lockdown», μιας και που η κυβέρνηση «δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει», όπως υποστηρίζει.

Επίσης, ζητά να μάθει πόσες είναι οι «εκτός ΜΕΘ» απώλειες, καθώς και «ποιο είναι το ποστοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αναρωτιόμαστε αν ο εθνικός ψεύτης μπορεί να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα:

  • Πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ;
  • Ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ;
  • Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι «ψευδοπρόβλημα» όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου; Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει “όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα;” Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;
  • Και τέλος, πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό lockdown ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει;».
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.