Ευχές προς τη Φώφη Γεννηματά για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε περαστικά με ένα μήνυμα στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής το απόγευμα της Τρίτης (12/10) μόλις πληροφορήθηκε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

«Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ», έγραψε στο μήνυμα ο κ. Βενιζέλος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φώφη Γεννηματά: Το ιατρικό ανακοινωθέν και η πρώτη δήλωσή της

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης (12/10) με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που «Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», σημείωσε σε χθεσινή δήλωσή της η κ. Γεννηματά.