Σκληρή δουλειά και παραγωγή έργου ζήτησε από τους υπουργούς ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, επαναλαμβάνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τερματιστεί η συζήτηση για πρόωρες εκλογές.

«Υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τις εκλογές και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεται κανείς με προεκλογικούς όρους» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε: «Με δεδομένο ότι η οικονομία πηγαίνει καλά και οι προοπτικές για το 2022 είναι ακόμη καλύτερες, δεν έχουμε απολύτως κανένα λόγο να συζητάμε για εκλογές μέσα στο 2022».

Την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός σύγκρινε τον φετινό με τον περσινό Οκτώβρη από επιδημιολογικής άποψης λέγοντας: «Αν δει κανείς τα αναλυτικά στοιχεία καταλαβαίνει ότι ακόμα και εκεί που υπάρχει πίεση απέχουμε πολύ -κυρίως σε ότι αφορά την πίεση του ΕΣΥ- από αυτά που είχαμε παλιότερα. Δεν υπάρχει περίπτωση lockdown».

Την Τετάρτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για τον ΕΟΔΥ αλλά και για το πλαίσιο λειτουργίας με στόχο να εκπέμπουμε πολύ καθαρά μηνύματα σε σχέση κυρίως με τους εμβολιασμένους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.