Το δικό του μήνυμα με αφορμή τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στέλνει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

«Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης» σημειώνει.

Όπως αναφέρει «στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία».

«Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά».

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, October 4, 2021