Νέα εντολή ζήτησε από τη βάση του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου, προκειμένου το κόμμα να μην αιφνιδιαστεί σε περίπτωση που πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Εγγυώμαι την δημοκρατική διαδικασία, τη διαφάνεια και μια διαδικασία ανοιχτή σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Ζήτησα να επιταχύνουμε τις διαδικασίες, να γίνουν οι εκλογές νωρίτερα , για να δοθεί γρήγορα ένα τέλος στην εσωστρέφεια που δυστυχώς καλλιεργήθηκε. Και βέβαια να είμαστε σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές και να μην αιφνιδιαστούμε. Για να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί, έτοιμοι να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, για τη Νίκη στις εκλογές και τη Νέα Αλλαγή», ανέφερε κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον, η κ. Γεννηματά έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι «τώρα συντελούνται κοινωνικές αλλαγές, που ξεκινούν από τα κάτω , ζητούν έκφραση και θα οδηγήσουν στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών προς τα πάνω».

Επιπλέον, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι «χτυπά την ελληνική κοινωνία».

Oμιλία μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Oμιλία μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.#kinima_allagis #pasok

Posted by Fofi Gennimata on Sunday, October 3, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.