Για τα εργασιακά δικαιώματα των διανομέων άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν κατανοήσει ότι ο νόμος Μητσοτάκη/Χατζηδάκη χτυπάει τα εργασιακά τους δικαιώματα. Τελευταίο παράδειγμα η απόπειρα εταιρείας delivery να μετατρέψει σε ένα βράδυ μισθωτούς σε αυτοαπασχολούμενους», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «η βουλευτής της ΝΔ κ. Ευθυμίου παραδέχτηκε ότι το νέο νομοθετικό πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα αυτοαπασχόλησης, ενώ μιλάμε για θέσεις μισθωτής εργασίας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει εκ νέου ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει νομοθετική διάταξη «για την κατοχύρωση της εργασιακής σχέσης των συγκεκριμένων εργαζομένων», για να σημειώσει: «Η κοροϊδία τελειώνει και η ΝΔ θα αναγκαστεί ή να υποχωρήσει από τον αρχικό της σχεδιασμό ή να παραδεχτεί δημόσια ότι για άλλη μια φορά εργάζεται για τα συμφέροντα των λίγων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.