Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος σημειωτέον επαγγέλεται και γιατρός – ρευματολόγος.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και εκμεταλλευόμενος την επιστημονική του κατάρτιση ο βουλευτής φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από τις θέσεις του Παύλου Πολάκη όσον αφορά τον εμβολιασμό.

Χωρίς να τον κατονομάσει τόνισε: «Επιτρέψτε μου από αυτό το βήμα να επιβεβαιώσω για μια ακόμα φορά και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόλυτη προσήλωση μας στην ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών. Επισημαίνουμε τις καθυστερήσεις και τις ανεπάρκειες του συστήματος αλλά προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν». Πρόσθεσε αμέσως μετά, «φωτογραφίζοντας» τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πως «άλλες φωνές δημιουργούν σύγχυση και καλλιεργούν κλίμα δυσπιστίας, κλίμα καταστροφικό για όλους στην παρούσα συγκυρία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.