Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα γίνει σήμερα, στις 13:45, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Την επικείμενη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης από το ραδιόφωνο του Ποταμιού στην καθιερωμένη τακτική ζωτανή σύνδεση και συνομιλία που έχει με δημοσιογραφους περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών.

«Aυτοί όλοι που σκέφτονται να αφήσουν τη χώρα καποιους μήνες χωρίς κυβέρνηση και χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πρέπει να το ξεχάσουν. Δηλαδή είναι πολύ επικίνδυνο να πάμε για εκλογή τον Μάρτιο, να μην έχουμε κυβέρνηση, να μην έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γενικά να είμαστε 2-3 μήνες και να κάνουμε μεταξύ μας χαβαλέ για το ποιος θα βγει, και να μην έχει η χώρα ούτε ΠτΔ ούτε κυβέρνηση και να είναι όλοι υπηρεσιακοί» είπε χθες, ο κ. Θεοδωράκης στην επικοινωνία που είχε με τα περιφερειακά ραδιόφωνα του Πύργου, του Ηρακλείου, της Αρτας, της Ρόδου και του Βόλου.

«Γι’ αυτό με ευθύνη εμείς λέμε, ότι αυτή η Βουλή και ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν εκλογές, θα  θα πρέπει να βγάλει εναν ισχυρό πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά να συζητήσουμε αν θα πρέπει να τελειώσει η τετραετία. Έναν άνθρωπο που θα μπορεί να συνομιλεί με τους Ευρωπαίους ηγέτες και που θα είναι ένας πυλώνας της χώρας. Ειδικά τώρα που υπάρχει μια γεωστρατηγική κρίση- για να μην πω απειλή. Πιστεύω ότι τα κόμματα πρέπει να φύγουν από τις λογικές τις μίζερες που έχουν και να πουν ποιος είναι ο Έλληνας που θα υπερασπιστεί αυτά τα συμφέροντα της χώρας. Θα συμφωνήσουμε ότι πρέπει να βγάλουμε πρόεδρο τον Φλεβάρη και από κει και πέρα βέβαια εμείς έχουμε πει ότι αυτή η Βουλή πρέπει να αποφασίσει για ένα νέο σύνταγμα, να αποφασίσει για έναν καλύτερο εκλογικό νόμο και να πάμε αμέσως μετά για εκλογές» πρόσθεσε.