Κριτική στον γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου για τις αναφορές του για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης κατηγορώντας τον για «συνειδητές συκοφαντίες».

«Η εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και συμπληρώνει ότι «στην πραγματικότητα λοιπόν, τον κ. Παπανδρέου διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου κι επομένως αυτός οφείλει να του απαντήσει».

Ο κ. Ραγκούσης σημειώνει ότι «οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος – όπως τον ανάγκασε να παραδεχτεί εχθές η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για τη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως ούτε καν ως μάρτυρες δεν κληθήκαμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στην υπόθεση της δίωξης των αρμοδίων για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας».

«Και αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει πολύ καλά ο συνειδητός συκοφάντης κ. Κεγκέρογλου», αναφέρει.