Τη διεθνή της ακτινοβολία ανακτά η Αθήνα με το δημαρχείο Αθηνών να γίνεται σημείο αναφοράς των ξένων αξιωματούχων που επισκέπτονται την πρωτεύουσα.

Ειδικότερα την Πέμπτη (13/4) ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά τους πρωθυπουργούς του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργκρέτε Βέσταγκερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον πρώην επίτροπο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και νυν ειδικό απεσταλμένο για την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας εκτός ΕΕ Χρήστο Στυλιανίδη, καθώς και τον πρόεδρο του Φόρουμ των Δελφών Συμεών Τσομώκο.

Η συζήτηση σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων περιστράφηκε στις συνέπειες της πανδημίας, στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και στην προσπάθεια της Αθήνας να αναδειχθεί σε σπουδαίο τουριστικό προορισμό τους προσεχείς μήνες, αξιοποιώντας τις υποδομές και τον πολιτιστικό της πλούτο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.