Δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Παπανδρέου, παρά τα όσα κατά καιρούς γράφονται σε διάφορες εφημερίδες και ιστοσελίδες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast, ο γιος του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας, έχει αποφασίσει να συνεχίσει στην παρούσα φάση να ασκεί τη συγγραφική του ιδιότητα, παρά να δημιουργήσει προβλήματα στην κ. Φώφη Γεννηματά διεκδικώντας τον θώκο της.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Απλώς θα επιδιώξει να το πράξει από άλλο πόστο, ήτοι να κατέβει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες ευρωεκλογές «πρώτα ο Θεός» όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά. Μόνο που οι συγκεκριμένες κάλπες αργούν, καθώς θα στηθούν αρχές καλοκαιριού του 2024. Ο κ. Παπανδρέου όμως είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι τότε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.