Πλήρη κάλυψη στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη παρείχε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για μία υπουργό με αποτελεσματικό έργο.

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Κατανοώ απόλυτα να ζητήσετε παραίτηση, ο βάλτος όμως τον οποίο σέρνετε τη χώρα δεν δικαιολογείται. Αυτό που κάνετε χαρακτηρίζεται ως αριστερόχρωμος τραμπισμός και αυτές είναι οι πρακτικές που καταδικάστηκαν και στις ΗΠΑ».

Και συνέχισε: «Φυσικά και η πολιτική ευθύνη βαραίνει εμένα. Η κα Μενδώνη είναι μια αποτελεσματική υπουργός και έχει προχωρήσει σπουδαία έργα. Προχωράει το Ελληνικό, σε έναν μήνα θα εγκαινιάσουμε την Εθνική Πινακοθήκη, η Ακρόπολη έγινε προσιτή σε άτομα με ειδικές ανάγκες, το Τατόι αναβιώνει. Και οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό απέκτησαν μητρώο. Ναι η κα Μενδώνη είναι μια καλή υπουργός και ας έχει αναστατώσει τις συντεχνίες της ακινησίας. Λάθος της που χαρακτήρισε επικίνδυνο τον κ. Λιγνάδη ναι αστόχησε επικοινωνιακά. Αυτό όμως δεν ισοσκελίζει το έργο της», είπε ο πρωθυπουργός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.