Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Τους λόγους που αρνείται το διάλογο για τη «νέα κεντροαριστερά» εξήγησε ο ιδρυτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα.

«Τα παλιά κόμματα δεν μας έσωσαν πριν, δεν θα μας σώσουν και τώρα», επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Πιστεύω πως Το Ποτάμι επειδή έχει θράσος, όρεξη, όραμα θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα».

Όσον αφορά τα νομοσχέδια για τον αιγιαλό και για τα δάση υπογράμμισε ότι «αυτή η χώρα έχει μια κατάρα: Κινείται ανάμεσα σε ένα “ναι” και σε ένα “όχι”… Υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, πρέπει να αξιοποιήσουμε και τις παράλιες και τα δάση, δεν μπορούμε να κινούμαστε από το ένα άκρο στο άλλο.»