«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις»

Χατζηδάκης: Δεν θα κάνω καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:16
06/07/2014
«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις»
1
loading

Δύο φορές είχε σκεφθεί να παραιτηθεί ο Κωστής Χατζηδάκης από τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης- μια λόγω των αντιδράσεων του Αγροτικής Ανάπτυξης για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και μία λόγω της αλλαγής στάσης του ΠΑΣΟΚ στις λαϊκές αγορές-, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Υπογραμμίζει πως οι τιμές στο γάλα δεν έπεσαν, γιατί δεν προωθήθηκε η ρύθμισή του για γάλα 11 ημερών αλλά η ρύθμιση που ήθελε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Όλοι, όσοι επισημαίνουν ότι η ρύθμιση για το γάλα δεν δούλεψε ας συμφωνήσουν σε μια καινούργια» διαμηνύει.

Δηλώνει πως μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον αφήσει εκτός κυβέρνησης «δεν θα κάνει καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης», ενώ επιμένει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Τάσσεται εναντίον των πρόωρων εκλογών, λέγοντας: «Όχι στους τακτικισμούς, όχι στους πειρασμούς για πρόωρες εκλογές... Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τον τόπο, με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ας πάρει την ευθύνη»

Τέλος, σημειώνει πως με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί «ουτοπία» οποιαδήποτε συζήτηση για «μεγάλο συνασπισμό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar JB

    Αν δανειστω και διορίσω 1,000,000 ΔΥ θα εκλέγομαι συνέχεια, σκεφτηκε ενας ευφυής σύντροφος το 1981. Και στην κριση θα φταιει ο καπιταλισμος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει