Την προεκλογική επίθεση τραμπούκων στην Αργυρούπολη και μάλιστα «στο φως του ήλιου» καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της, «θρασύδειλοι τραμπούκοι ξέσπασαν πάνω στο τραπεζάκι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη, σπάζοντας το. Το γεγονός πως έδρασαν με το φως του ήλιου και μάλιστα μία ημέρα πριν την πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον ίδιο χώρο, δείχνει την άνεση που διαθέτουν (και πάλι η αστυνομία δεν είδε τίποτε), αλλά και την ανησυχία των ακροδεξιών και φασιστικών κύκλων μπροστά στο ανερχόμενο αντικαπιταλιστικό ρεύμα».

«Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν πως θα μας φοβίσουν με τραμπουκισμούς. Η αντικαπιταλιστική κι επαναστατική Αριστερά έρχεται από μακριά και τραβάει πολύ μακριά», σημειώνει το κόμμα και προσθέτει: «Ο λαός μας που έχει γνωρίσει τι θα πει φασισμός, η ανυπόταχτη νεολαία, οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση στα αποβράσματα της ιστορίας».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Πέμπτη 22 Μαΐου, στις 20:00, στην πλατεία Βάρναλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.