Για το θέμα με την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν μίλησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον Real Fm.

Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε: «Αν κατά το 1/40 δίνουμε εικόνα επιπολαιότητας, αυτό είναι ακριβές. Υπάρχουν δυσκολίες. Όταν ανιχνεύεις την κοινωνική γείωση και μπαίνεις μέσα στα προβλήματα, έτσι είναι». Και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις και αντιστάσεις από το σύνολο των νομαρχιακών επιτροπών για την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, πότε επικρατεί η μία, πότε η άλλη».

«Ενδεχομένως θα μπορούσε να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο η Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Από εκεί και πέρα η συλλογική μας ηγετική ευθύνη φτάνει μέχρι εκεί. Να μιλάμε με τις τοπικές οργανώσεις», ανέφερε. Για να καταλήξει στο ότι: «Αγωνιούμε και ανησυχούμε εν όψει των προβλημάτων τα οποία θα αντιμετωπίσουμε στην διακυβέρνηση της χώρας. Είμαστε διατεθειμένοι και να πέσουμε, για την υπεράσπιση αυτού που μας προσφέρει ο λαός. Αυτή την αγωνία την έχει και ο κόσμος και για μας και για τον εαυτό του».