Την στήριξή του στους φαρμακοποιούς εξέφρασε απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος μαζί με τους βουλευτές του κόμματός του μετέβη εκτός Βουλής στο χώρο της πλατείας Συντάγματος, όπου βρίσκονται οι διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ.Καμμένος -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταβαίνει αύριο στην Κύπρο απ’ όπου επιστρέφει την Τρίτη- συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Λουράντο ο οποίος τον ενημέρωσε για τους λόγους που αντιδρούν οι φαρμακοποιοί στις προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου.

«Πέραν του ότι νομοθετούν για την παράδοση της χώρας και της εθνικής κυριαρχίας στους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή τακτοποιούν ρουσφέτια απέναντι στους χρηματοδότες τους. Ένα από αυτά τα ρουσφέτια είναι η επίθεση που δέχονται οι φαρμακοποιοί. Έντεκα χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα θα πρέπει να κλείσουν, γιατί θα πρέπει να εξασφαλίσουν εκείνα τα σούπερ μάρκετ των πολυεθνικών εταιρειών που θα αποτελούν τα μονοπώλια, τα οποία θα ελέγξουν μαζί με τα τρόφιμα και τα φάρμακα» είπε ο κ.Καμμένος σε δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο «είναι όλα σε μία αλυσίδα της νέας τάξης πραγμάτων, την οποία θα σπάσουμε. Όλες οι νομοθεσίες τις οποίες καταθέτουν και ψηφίζουν, όλα τα μνημόνια είναι άκυρα, αντισυνταγματικά και δεν τα αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός».

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Καμμένος είπε ότι το κόμμα του εκτός των δικών του στελεχών, στηρίζει και ανεξάρτητους υποψηφίους οι οποίοι θα στείλουν το μήνυμα τη Δευτέρα το πρωί ότι ο ελληνικός λαός δεν εγκρίνει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, ο ελληνικός λαός δεν εγκρίνει την ξένη χούντα».

Όπως είπε στην Αθήνα το κόμμα του στηρίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Καπερνάρο, στην περιφέρεια Αττικής τον Παύλο Χαϊκάλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη, στη Θεσσαλία τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη και στη Θράκη τον Τέρενς Κουίκ.