Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις βουλευτών της κυβέρνησης για το γάλα. Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Ιορδάνης Τζαμτζής, δεν μπορούν να χτυπούν την κτηνοτροφία με αυτό τον τρόπο.

«Περιμένουμε τον κ. Χατζηδάκη στην Επιτροπή. Έχουμε ζητήσει να συζητήσουμε και να ακούσουμε αλλά και να τοποθετηθούμε με συγκεκριμένες προτάσεις», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και γι’ αυτό πρόσθεσε: «Η κτηνοτροφία μας δεν μπορεί να χτυπιέται έτσι και να ακούω διάφορες κουβέντες. Είναι ο πιο δύσκολος τομέας γιατί το ζω 365 μέρες το χρόνο».

Τόνισε μάλιστα ότι: «Αν νομίζει κάποιος ότι είναι εύκολο να κάνει τη δουλειά του κτηνοτρόφου, εγώ του κάνω μία πρόσκληση με όλα τα έξοδα καλυμμένα, να έρθει να δει αν μπορεί να κάνει τον κτηνοτρόφο».