Τέλος στο ζήτημα της Θάλειας Δραγώνα έβαλε σήμερα η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, που έκανε δεκτή την παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα, από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης, του Υπουργείου Παιδείας.

H Aννα Διαμαντοπούλου, συναντήθηκε σήμερα με την ειδική γραμματέα και αμέσως μετά ανακοίνωσε οτι κάνει δεκτή την παραίτηση της.

«Η κυρία Θάλεια Δραγώνα μου εξέθεσε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της και οφείλω να πω ότι, παρότι χάνω μία πολύτιμη συνεργάτιδα, οι λόγοι είναι απολύτως σεβαστοί.

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για την προσφορά της στο συνολικό έργο του υπουργείου για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος», δήλωσε η υπουργός.

Απο την άλλη πλευρά, η κυρία Δραγώνα δήλωσε : «Οι προσωπικοί λόγοι είναι προσωπικοί. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, και το πνεύμα συνεργασίας. Παραμένω στην διάθεση τους».