Μητσοτάκης για θάνατο Γεώργιου Παναγιωτόπουλου: Θλίψη στον επιστημονικό κόσμο και σε όσους τον γνωρίζαμε

«Ένας ζεστός άνθρωπος που είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:38
31/07/2020
Μητσοτάκης για θάνατο Γεώργιου Παναγιωτόπουλου: Θλίψη στον επιστημονικό κόσμο και σε όσους τον γνωρίζαμε
2
loading

«Ο θάνατος του Γεώργιου Παναγιωτόπουλου γεμίζει θλίψη τον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία μαζί με όσους είχαμε το προνόμιο να τον γνωρίζουμε προσωπικά. Γιατί υπήρξε υπόδειγμα δικαστικού λειτουργού, συνειδητού ενεργού πολίτη, αλλά και πολύτιμου φίλου» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του Γεώργιου Παναγιώτοπουλου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κέλλυ Μπουρδάρα και στους οικείους του.

«Υπηρέτησε το Συμβούλιο της Επικρατείας επί τέσσερις δεκαετίες, φτάνοντας μέχρι τη θέση του προέδρου του. Ως διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών διέπλασσε δεκάδες άξιους λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Και από τη θέση του επικεφαλής στο "Ίδρυμα Διοικητικού Δικαίου Μιχαήλ Στασινόπουλου", συνέβαλε όσο λίγοι στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας» αναφέρει ο πρωθυπουργός και προσθέτει:

«Ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος δεν ήταν μόνο ένας λαμπρός νομικός και ακέραιος δικαστής. Αλλά και ένας ζεστός άνθρωπος που είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του. Με το βάθος της σκέψης και την ευρυμάθειά του να πρωταγωνιστούν πάντα στις κατά καιρούς συζητήσεις μας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κώστας 7 +6

    Ο γκαντέμης λέει συλλυπητήρια
    Σαν να σου λέει κ του χρόνου

    1. avatar MORFEAS*

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ; Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 102 ΣΤΟ ΜΑΤΙ & ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΛΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΟΜΩΣ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει