Επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Εσωτερικών και το Νίκο Σηφουνάκη χρυσαυγίτες βουλευτές με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντόπισαν έξω από τα γραφεία της Ολομέλειας τον Γιάννη Μιχελάκη και τον Νίκο Σηφουνάκη και άρχισαν να τους κατηγορούν για «εσχάτη προδοσία». Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναζε ότι η κυβέρνηση είναι «κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία».

Πρωταγωνιστής της υβριστικής επίθεσης ήταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος, ο οποίος παρουσία των συναδέλφων του Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, εξαπέλυσε προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των δύο προσώπων. Λίγο αργότερα και ενώ κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από τους κ.κ. Μιχελάκη και Σηφουνάκη, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης πλησίασε κατηγορώντας τους βουλευτές της κυβερνητική πλειοψηφίας για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

Η φραστική επίθεση έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι οι δύο ανακρίτριες ζήτησαν την άρση της ασυλίας όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας.