Επίσκεψη στην 25η έκθεση Agrotica πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, αποτελούμενη από βουλευτές και κομματικά στελέχη, ενώ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και ξεναγήθηκε σε περίπτερα.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι δύο βουλευτές του κόμματος Ασημίνα Ξηροτύρη και Κατερίνα Μάρκου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλης Ζορκάδης και ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Δημητρακάς.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στα γραφεία της διοίκησης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αν. Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Ποσρικίδης ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ για τα γενικότερα θέματα της ΔΕΘ και για την Agrotica, σημειώνοντας ειδικά για τη φετινή 25η Agrotica, παρατηρήθηκε, κατά τις δύο πρώτες μέρες, υπερδιπλασιασμός του αριθμού των επισκεπτών σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.

«Η μεγάλη συμμετοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών δείχνουν το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο πρωτογενής τομέας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.

Το κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε περίπτερα και μίλησε με εκθέτες, επισκέπτες και νέους αγρότες.