Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τότε η χώρα θα πέσει στο χάος», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. γιατί, όπως είπε, ενώ στην αρχή συμφωνούσε, αποφάσισε ξαφνικά να λέει σε όλα, όχι. «Αν μπορείς κύριε, βγες και παίξε ρόλο, δεν μπορεί ξαφνικά να λες όχι. Η ΔΗΜ.ΑΡ. 100% δεν έχει να πει κάτι έναντίον μας. Ο κ. Κουβέλης έχει αποφασίσει να γίνει ένας νέος Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ακόμη ότι: «Ο Τσίπρας με τις δηλώσεις του διώχνει λεφτά από τη χώρα και ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ τινάζει την ομαλότητα στον αέρα, τόσο αντιμάχεται τους ανέργους».

Αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπενθύμισε ότι στο παρελθόν, ο Γιώργος Παπανδρέου, πίεσε την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και η χώρα μπήκε στο μνημόνιο και χρεοκόπησε. «Να προσέξει ο ελληνικός λαός τώρα», τόνισε με νόημα.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, είπε ότι η χώρα έχει κάνει μία τεράστια πρόοδο. Και τόνισε: «Θα κερδίσουμε με τη Νέα Δημοκρατία, θα κερδίσει ο Σαμαράς και οι θυσίες του ελληνικού λαού δε θα πάνε χαμένες». Υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει στις ευρωεκλογές και χαρακτήρισε τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα «ιδεολογικό σούπερ μάρκετ».