Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ασφαλή τουριστικό προορισμό

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τη Γεωργιανή ομόλογό της Σαλομέ Ζουραμπισβίλι


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:45
08/05/2020
Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ασφαλή τουριστικό προορισμό
2
loading

Η χώρα μας προετοιμάζεται, με σύνεση και προσοχή, για την υποδοχή επισκεπτών από το εξωτερικό και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ασφαλή τουριστικό προορισμό, τόνισε μεταξύ, άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχε νωρίτερα σήμερα, με την Πρόεδρο της Γεωργίας Σαλομέ Ζουραμπισβίλι.

Οι δύο Πρόεδροι έδωσαν έμφαση στην επόμενη ημέρα της παγκόσμιας κρίσης και τις επιπτώσεις της στην οικονομία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό, ενώ εξέφρασαν την ελπίδα να αποφευχθεί νέα έξαρση της πανδημίας και να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα οι συνέπειές της, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Γεωργίας εξέφρασε την εκτίμησή της για το πακέτο μακροοικονομικής χρηματοδοτικής συνδρομής που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς τη Γεωργία για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε την ανάγκη αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των κρατών που αντιμετωπίζουν τον ίδιο αόρατο εχθρό.

Συνεχάρη, επίσης, την Ελληνίδα ομόλογό της για την ανάληψη των καθηκόντων της και την προσκάλεσε να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Γεωργία, ευθύς, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κλειστήκαμε

    μέσα, σκάσαμε και θα μας φέρουν τους βρωμιάρηδες για διακοπές.

    1. avatar Αυστριακος

      Μην αγχώνεσαι, με €190.- για τεστ στο αεροδρόμιο της Βιέννης δεν πρόκειται να έρθουν πολλοί. Απλά θα πάνε το φετινό καλοκαίρι στις λίμνες και θα έρθουνε του χρόνου που λόγω της ύφεσης θα γίνεται μειοδοτικος διαγωνισμός μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει