Εμφανώς αδυνατισμένος μετά τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, φθάνοντας στα όρια της διασωλήνωσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, επέστρεψε στο Κοινοβούλιο προκειμένου να ασκήσει τα καθήκοντά του.

«Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ, αν και ήταν περίεργο το θέαμα που αντίκρισα με τη τζαμαρία, με το πλεξιγκλάς στο βήμα και την μεγάλη απόσταση που καθόμασταν μεταξύ μας οι βουλευτές, Και όλα αυτά σε μια σχεδόν άδεια Βουλή. Ζούμε την μετά-κορονοϊού εποχή», δηλώνει στο newsbeast.gr.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μάλιστα πήρε και τον λόγο, καθώς συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει πριν από τρεις μέρες προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, με θέμα την «αποζημίωση των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από καταρροϊκό πυρετό το 2014».

Ο προεδρεύων, Απόστολος Αβδέλλας, πριν του δώσει τον λόγο δήλωσε από μικροφώνου ότι «με πολλή χαρά βλέπω και πάλι στα έδρανα τον κ. Κέλλα. Έχετε δύο λεπτά στη διάθεσή σας για να αναπτύξετε την επίκαιρη ερώτηση, να δούμε εάν είστε και σε φόρμα». Ο βουλευτής Λάρισας χαμογέλασε, καλημέρισε τους παριστάμενους, ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και ξεκίνησε να μιλάει.

«Ήταν σαν να μην έφυγα ούτε μια ημέρα», μας λέει. «Προσωπικά έχω ξεπεράσει πλήρως τη νόσο του Covid-19 και όπως έδειξαν οι εξετάσεις έχω μάλιστα καταγεγραμμένα και πολλά αντισώματα. Χρειάζεται από όλους μας προσοχή, ο κορονοϊός είναι ύπουλος και δεν θα πρέπει να τον υποτιμάμε».

Αναφερόμενος στην τωρινή κατάσταση σημειώνει ότι «η κατάσταση προφανώς θα ελαφρυνθεί πολύ από τη στιγμή που θα βρεθεί το φάρμακο και πολύ περισσότερο το εμβόλιο. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό το νέο καθεστώς που έχει διαμορφωθεί στη ζωή μας».

Στη φωτογραφία ο κ. Κέλλας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση. Πηγή φωτογραφίας: Instagram Χρήστου Κέλλα.