Για τις επικείμενες δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό κουβέντιασαν σήμερα το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την επικεφαλής του εγχειρήματος, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η κ. Σακελλαροπούλου αφού επεσήμανε ότι τα πρόσωπα που μετέχουν στην Επιτροπή είναι ικανότατα και αξιόλογα, συμφώνησε στο γεγονός ότι το 75% του σχεδιασμού των δράσεων και των εκδηλώσεων που ετοιμάζονται θα πρέπει να αφορούν την παρακαταθήκη για το μέλλον και την κληρονομιά που αφήνει το 2021 στις επόμενες γενιές και το άλλο 25% στα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά της Επανάστασης. «Μετά από όλη αυτήν την κρίση, ελπίζουμε οι δράσεις αυτές να δώσουν αισιοδοξία και χαρά στην Ελλάδα και τους Έλληνες», σημείωσε η κ. Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί οι ίδιοι οι πολίτες, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα apply.greece2021.gr και συμμετέχοντας στις διάφορες δράσεις που θα γίνουν. Ζήτησε επίσης τη συνδρομή της Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ως πρώτος πολίτης της χώρας και επιτυχημένη γυναίκα, μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο κυρίες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να έχουν τακτική επικοινωνία το προσεχές διάστημα. «Θέλουμε την άποψή σας. Θέλουμε να παρακολουθείτε τη δράση μας. Μην διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική» ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».