Κικίλιας από Καστανιές: Η χώρα ενωμένη πίσω από δύο σοβαρές κρίσεις, θα τα καταφέρουμε

Στο φυλάκιο 1 ο υπουργός Υγείας, το πρωί είχε επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:25
17/03/2020
Κικίλιας από Καστανιές: Η χώρα ενωμένη πίσω από δύο σοβαρές κρίσεις, θα τα καταφέρουμε
2
loading

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε από τις Καστανιές ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το φυλάκιο 1 μετά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε βρεθεί το πρωί.

Σε δήλωσή του από τον χώρο του τελωνείου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στα δύο μέτωπα (μεταναστευτικό και πανδημία κορονοϊού) που αντιμετωπίζει η χώρα και είπε: «Θα τα καταφέρουμε».

«Η χώρα αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, στα σύνορά μας με το μεταναστευτικό και μία πανδημία, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας εδώ του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, όπως επίσης πολύ υπερήφανοι για τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Θα τα καταφέρουμε. Είναι εντυπωσιακό και μας κάνει πολύ υπερήφανους, το πώς όλη η χώρα είναι ενωμένη πίσω απ' αυτές τις δύο πολύ μεγάλες και σοβαρές κρίσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar γαντια

    Που ειναι τα γάντια στα χέρια ρε ειδικοί?

  2. avatar Σπύρος.

    Ναι αλλά πλησίασε ο Κικίλιας λιγότερο απο 2 μέτρα να χαιρετηθεί με τον αξ/κό. Ένα απλό μειδίαμα δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει μια χειραψία ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει