Την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει σήμερα στη μια το μεσημέρι η επερχόμενη ανώτατη πολιτειακή άρχοντας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η μέχρι πρότινος ανώτατη δικαστικός θα κουβεντιάσει με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα που θεωρούνται απαραίτητα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της στις 14 Μαρτίου.

Παράλληλα θα ενημερωθεί και για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού, τους φακέλους που έχει στα χέρια του ο εκάστοτε πρώτος πολίτης της χώρας, τον συντονισμό με την κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία και τα υπόλοιπα κόμματα, και το προσωπικό που αναλαμβάνει να την πλαισιώνει, πέραν αυτών που θα φέρει η ίδια, προκειμένου η τελετή παράδοσης παραλαβής σε περίπου δύο εβδομάδες να γίνει απόλυτα ομαλά.

Θυμίζουμε ότι η κ. Σακελλαροπούλου εξελέγη ως η επόμενη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το εν λόγω αξίωμα, στις 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, με ευρεία πλειοψηφία 261 ψήφων.