Έξι ορόφους θα χωρίζουν τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής από τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» που αναμένεται να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis σήμερα στις έξι το απόγευμα.

Ειδικότερα, οι βουλευτές θα βρίσκονται στον 14ο όροφο του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών ενώ ο μάρτυρας σε ένα μικρό δωμάτιο στον 8ο όροφο χωρίς καμία οπτική επαφή με τα μέλη του Κοινοβουλίου. Δεν θα υπάρχει δηλαδή κάποια κάμερα που να δείχνει την εικόνα του μάρτυρα στους επάνω ορόφους.

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής θα έχουν μόνο ήχο από την «Αικατερίνη Κελέση» η οποία όμως θα είναι αισθητά αλλοιωμένη, σε σημείο που να μην καταλαβαίνεις εάν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα.

Όπως είπε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στη χθεσινή κατάθεση του έτερου προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη», ακουγόταν σαν να είχε πιει ήλιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.