Νέοι μάρτυρες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ζήτησαν να τεθούν σε καθεστώς προστασίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:40
06/10/2013
Νέοι μάρτυρες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής
40
loading

Στοιχεία για έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων οι δύο δεν περιλαμβάνονται στην δικογραφία που αφορά την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης», έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή της υπόθεσης, δύο μάρτυρες που ζήτησαν να τεθούν σε καθεστώς προστασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μάρτυρες, που πλέον στην δικογραφία αναφέρονται ως «Μάρτυρας Γ’» και «Μάρτυρας Δ΄» -καθώς έχουν προηγηθεί δύο καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων στον Άρειο Πάγο με αναφορά σε «Μάρτυρα Α’» και «Μάρτυρα Β’»- προσήλθαν και κατέθεσαν κάτω από άκρα μυστικότητα ενώπιον του ανακριτή για γεγονότα που γνωρίζουν ως μέλη-στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ανακριτής έχει στα χέρια του και άλλη μία κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα με στοιχεία στην δικογραφία «Μάρτυρας Ε΄».

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις αντλούνται, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, «στοιχεία εμπλοκής» για δύο βουλευτές ,οι οποίοι δεν είναι κατηγορούμενοι στην δικογραφία για την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης», τα οποία θα αξιολογηθούν από τους ανακριτές της υπόθεσης . Επίσης ο ένας εκ των δύο μαρτύρων τονίζει πως υπήρχε εντολή «να φάνε τον Φύσσα».

Ο «μάρτυρας Γ’», που κατέθεσε ότι ανήκε στο «σκληρό πυρήνα της οργάνωσης καθώς είχε υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος.

«Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά -φέρεται να υποστήριξε ο μάρτυρας- Υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον “φάνε”. Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου».

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο εν λόγω μάρτυρας μπήκε στο «πρόγραμμα Κένταυρος» της Χρυσής Αυγής από το 2006 και εκπαιδεύτηκε υπό τις εντολές του κατονομαζόμενου μη κατηγορούμενου βουλευτή που ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης , ενώ μετά την απόλυσή του από τις ένοπλες δυνάμεις το 2010, «μπήκα στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, τον οποίο αποτελούσαν 300-400 άτομα».

Στην κατάθεση του ο «μάρτυρας Γ» φέρεται να χαρακτηρίζει «Λοχαγό» και τελικό κριτή των «δοκιμασιών» τον εν λόγω βουλευτή καθώς «Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί στρατιωτικούς βαθμούς στην ιεραρχία…» ενώ κατονομάζει ως «εκπαιδευτή», μεταξύ άλλων, και τον προφυλακισμένο «πυρηνάρχη» της Τ.Ο Νίκαιας Γιώργο Πατέλη.

Οι «δοκιμασίες», δηλαδή η εκπαίδευση, γινόταν όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας, σε σκοπευτήριο στο Χαϊδάρι ενώ η οργάνωση διατηρούσε σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο οπλισμό όπως κοντάρια και ασπίδες

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο «μάρτυρας Γ» αναφέρθηκε στην κατάθεση του στην τακτική που εφάρμοζαν τα «Τάγματα» για την οποία είπε ότι έμοιαζε με εκείνη των ΜΑΤ: «Στις πρώτες σειρές της διμοιρίας ήταν οι «Κέρβεροι» οι οποίοι ήταν για την άμυνα. Περίμεναν πάντα την επίθεση των αντιπάλων. Μόλις αυτή γινόταν έβγαιναν από τις πίσω σειρές οι «Πύργοι».

Κατά την πεποίθηση του πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής όλοι οι βουλευτές του Νομού Αττικής γνώριζαν τι συμβαίνει αφού, όπως φέρεται να κατέθεσε, «Οι βουλευτές ήταν υπεύθυνοι για τους πυρήνες και τα τάγματα εφόδου». Κατά την κατάθεση, «ο Λαγός είχε αναλάβει τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές. Ο Παναγιώταρος με τον κατονομαζόμενο βουλευτή τη Β 'Αθήνας . Ο Παναγιώταρος είχε τα Νότια προάστια. Όλοι ήταν υπό την αρχηγία του Κασιδιάρη».

Οι ρόλοι ενός εκάστου βουλευτή, κατά τον μάρτυρα, είχαν ως εξής: Ο κατονομαζόμενος βουλευτής ήταν εκπαιδευτής, ο Κασιδιάρης έκανε ιδεολογικού προσανατολισμού ομιλίες ενώ ο Παναγιώταρος ήταν αυτός που τους προμήθευε ρούχα και γκλομπς. Ο Χρήστος Παππάς , σύμφωνα με τον μάρτυρα, μεταξύ των μελών αποκαλούνταν «Ταξίαρχος».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μάρτυρα, από το 2009 και μετά που έγινε το συνέδριο της Χρυσής Αυγής αρχηγός της ήταν ο Μιχαλολιάκος, α΄υπαρχηγός ο Κασιδιάρης, και β΄υπαρχηγός ο Παναγιώταρος.

Μάλιστα στην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι είχε δοθεί εντολή από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο «να καθαρίσουν, όπου βρουν, δύο πρώην μεγαλοστελέχη της Χρυσής Αυγής» εκ των οποίων ο ένας «ήταν παλιός λοχαγός της οργάνωσης».

Τέλος ο μάρτυρας αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες εκτενώς σε πρόσωπο «υπεύθυνο για το Παγκράτι» το οποίο κατονόμασε και υποστήριξε ότι μέσω φροντιστηρίου που διαθέτει μέλος της οικογένειας του η Χρυσή Αυγή έχει εξασφαλίσει «φυτώριο νέων μελών».

Όπως φέρεται να υποστήριξε, «ο υπεύθυνος του γραφείου στο Παγκράτι» χρησιμοποιεί «τα φροντιστήρια που διατηρεί η μητέρα του εκεί» για να προσηλυτίζει παιδιά εφηβικής ηλικίας.

Ο «μάρτυρας Δ» ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία μέχρι τον Ιούνιο του 2012 και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι γνωρίζει περιστατικά επιθέσεων σε «λαθρομετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου». Για τις επιθέσεις αυτές ο μάρτυρας φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει αν έγιναν με ειδική εντολή σε κάθε περιστατικό αλλά όπως ανέφερε «υπήρχε γενική κατεύθυνση να τιμωρούνται οι «λαθρομετανάστες». Ο μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση του ότι ο δεύτερος κατονομαζόμενος βουλευτής είναι σε γνώση κάθε περιστατικού. Φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι ο εν λόγω βουλευτής «έχει άγνωστο αριθμό πιστολιών Ζάσταβα» και ότι «σ' ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις αρχαίες Κλεωνές, υπάρχουν κρυμμένα όπλα και τρόφιμα».

Ο «μάρτυρας Δ» φέρεται επίσης να αναφέρθηκε σε επίθεση που έγινε, το καλοκαίρι του 2012, στο λιμάνι της Κορίνθου σε βάρος μεταναστών, περιστατικό που έγινε ενώπιον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ «οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά γελούσαν».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

40
σχόλια
 1. avatar entzi

  Ηθελαν να βγουν και βουλευτες. Τρομαρα τους.

 2. avatar Tsouxtra

  Σου λέει ...προκειμένου να περιμένω το ένταλμα σύλληψης, αφού συμμετείχα στις "δράσεις" των νεοναζί, δεν πάω να δώσω τους "συναγωνιστές", μπας και την σκπουλάρω ? Μιλάμε για παλουκάρια , όχι αστεία !

  1. avatar Θαρσειν Χρη

   Μα ο αρχηγος του το ξεκινησε το 1978
   Με τετοιο δασκαλο,ετσι και οι μαθητες

  2. avatar ΑΧ ΧΤΥΠΑ ΒΑΡΑ

   αν και εισαι ρουλα θα σιμφονισω μαζι σου
   αυτο το προβλιμα που περιγραφεις το εχω αναφερει εδω και πολυ καιρο στον πυρηναρχη μου..
   ετσι θα παρουμε τη πολη?με στρατιωτες καταδοτες?

   1. avatar Tsouxtra

    να σιμφονισυς....

 3. avatar Defender

  @sakis . Επειδή πλήττω αφάνταστα απαντώντας σε νοσηρές ασυναρτησίες, σε αποχαιρετώ με μία τελευταία επισήμανση: Αυτοί που βαράνε γυναίκες και πεινασμένους μετανάστες, αυτοί που επιδίδονται σε φαρισαϊκές ελεημοσύνες, αυτοί που σταυλίζονται σε μια συμμορία που η αναλογία ανδρών/γυναικών είναι δέκα προς μία, αυτοί που δεν τολμάνε να τα βάλουν με τις ξένες μαφίες της νύχτας αλλά στοχοποιούν μόνο αδύναμους πεινασμένους, αυτοί που παραιτούνται υπάκουα από βουλευτές για χάρη του φίλου της κόρης του αφεντικού τους (με αντάλλαγμα μια θέση υπαλλήλου στη Βουλή που βρίζουν), αυτοί που η μόνη βουλευτίνα που έχουν είναι η ιδιοκτήτρια του ροζ New Dream και σύζυγος του χοντρούλη συμπλεγματικού Φυρερίσκου με τη στριγγή φωνή, αυτοί που τους έχουν αποδοκιμάσει με περιφρόνηση οι Έλληνες μετανάστες όπου γης, που έχουν κι αυτοί πέσει θύματα (“βρωμοέλληνες”) των εκεί "χρυσαβγουλων", αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις μελών τους, αυτοί που αποκρύπτουν τις παγανιστικές-σατανιστικές πεποιθήσεις τους, αυτοί που θρηνούν για την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας, αυτοί που υμνούν τον παιδεραστή προπαγανδιστή των ναζί Julius Streicher, αυτοί που έχουν ως πρότυπο τα τάγματα εφόδου των ναζιστών Ernst Rοhm και Karl Ερνστ, αυτοί που φοράνε σβάστικες και χαιρετούν ναζιστικά... Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. Ο Λεωνίδας τα έβαλε με μια πάνοπλη στρατιά και όχι με άοπλους πεινασμένους. Ο Λεωνίδας θα ένιωθε απίστευτη ντροπή για τους μισανθρωπικούς τσαμπουκάδες, την ψευτομαγκιά και την επίδειξη δύναμης σε τρομαγμένους εξαθλιωμένους και γυναικες, θα του προκαλούσε εμετό. Αυτά. Tώρα τις θεωρείες σου περί "μίσους" μπορείς να τις γράψεις σε ένα βιβλίο.

 4. avatar sakis

  @Defender
  Eπειδή ακούω κάποιες ακραίες απόψεις περί συλλογικής ευθύνης για την χρυσή αυγή επειδή κάποιο μέλος της και (πρώην κομμουνιστής) σκότωσε άδικα έναν νέο άνθρωπο θέτοντας την χρυσή αυγή ως ''ηθική αυτουργό'' στη δολοφονία επειδή κηρρύτει το μίσος θα ήθελα να πω τα εξής
  1ον)Το μίσος είναι συναίσθημα και δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί και υπάρχει κάθετος διαχωρισμός μεταξύ αισθήματος και πράξεως για την τέλεση ενός εγκληματος
  2ον)Γιατί με την ίδια λογική, ρητορική ''ταξικού'' μίσους έχουμε και απο τους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές-ακροαριστερούς όπου τα βασικά τους συνθήματα είναι ''ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ''Η ''ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ''και θα έπρεπε έτσι όλοι οι αναρχικοι της Ελλάδας να φυλακισθούν ως εν δυνάμει δολοφονοι αστυνομικών,τραπεζιτών, και εργοδοτών.Ποσο ''δημοκρατική'' σας φαίνεται μια τέτοια ιδέα.Και παρόλο που είχαμε τους 4 θανάτους της Μαρφίν απο μολότωφ αναρχικών ή δεκάδες τρομοκρατικά χτυπήματα ανθρώπων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο δεν βγήκε κανείς να χαρακτηρίσει τους αναρχικούς ως ''εγκληματική συμμορία''
  3ον)Πόσοι απο σας δεν νοιώσατε μίσος για το αφεντικό σας θελοντας να το σκοτώσετε,πόσοι απο σας δεν νοιώσατε μίσος για την γυναίκα σας,την πεθερά σας,τον φίλο σας που σας πρόδωσε δε σημαίνει ότι το συναίσθημα σας το μετουσιώσατε σε πράξη και τους εκτελέσατε.
  Οπως πόσοι Έλληνες δεν θα ήθελαν να κρεμάσουν τους πολιτικούς,να πυροβολήσουν τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο και να σφάξουν στο γόνατο τον Τσοχατζόπουλο που έπαιρνε μίζες και έκλεβε το κράτος εις υγεία των κορόιδων.Τι σημαίνει αυτό ότι τα εννοούνε και 10.000.000 Ελληνες πήραν απο ένα τουφέκι και άρχισαν να κυνηγούν τους πολιτικούς;Οχι φυσικά

 5. avatar Defender

  @Sakis, πολύ βολικα για εσένα βγάζεις την πράξη έξω από το context της.Όλοι οι δολοφόνοι υποστηρίζουν (οκ οχι όλοι) κάποιο κόμμα και τα θύματα κάποιο άλλο. Αυτo δεν τα κάνει ούτε πολιτικές δολοφονίες ούτε τα κόμματα υπεύθυνα για αυτές. Ομως αν οι φονιάδες πουυ αναφέρεις σκότωσαν αποδεδειγμένα υποκινούμενοι φυσικά (παροχή οπλισμού), ηθικά (προτροπή να επιτίθονται και να σκοτώνουν αντιπάλους) και πρακτικά (παροχή εκπαίδευσης ως μέλος συμμορίας), τότε ναι, να έχουν και αυτά τα κόμματα/στελέχη τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος. Όμως μόνο η Σάπια Αυγή που υποστηρίζεις το κάνει αυτό και γιαυτό θα έχει τις κυρώσεις του νόμου. Όταν πουλάς ελπίδα ,και μάλιστα ψεύτικη, σε ανθρώπους φτωχούς που δεν έχουν αντοχες, όταν η ρητορική σου , και οχι μόνο, προπαγανδίζει την βία, όταν το φωτιά και τσεκούρι είναι ο λόγος σου, τότε ναι, είσαι ο ηθικός αυτουργός κάθε τέτοιου εγκλήματος. Όταν φυτιλιάζεις κάποιον μην περιμένεις αυτός να εκπυρσοκροτήσει μόνο κατ εντολή σου. Γίνεται ωρολογιακή βόμβα. Ναι λοιπόν για ΚΑΘΕ έγκλημα και εγκληματική ενέργεια που διαπράτεται από μέλη της ΧΑ, υπεύθυνος συνεργός και ηθικός αυτουργός είναι όλος ο μηχανισμός της ΧΑ χωρίς καμιά εξαίρεση. Είναι ήδη αρκετά αργα, αλλά ακόμη και τώρα η λύση είναι απλή. Εκτός νόμου η χρυσή αυγή και κάθε τέτοια εκδήλωση μπουζούριασμα και μέσα... χωρίς καμιά ανοχή. Δεν μπορεί στο όνομα καμιάς δημοκρατίας να αφήνεις να καλλιεργείται το μίσος. Δεν μπορείς με σοφτ απαντήσεις να αντιμετωπίσεις τέτοια φαινόμενα. Όταν μπει ενας κλέφτης στο σπίτι σου, δεν ανοίγεις διάλογο, Όταν πάει ο άλλος να σε σκοτώσει δεν είναι αδίκημα να προστατέψεις με όμοια μέσα την ζωή σου.

 6. avatar sakis

  Να τιμωρηθούν όσοι διέπραξαν ή βοήθησαν να γίνει οποιαδήποτε παράνομη πράξη, αλλά τι περιμένεις, να χάψουμε αυτό το ανέκδοτο με τους μάρτυρες, επειδή δεν τους έβγαιναν οι συνομιλίες και τα πραγματικά στοιχεία; το πιο εύκολο πράγμα για την ΕΥΠ είναι να βρεί πέντε δέκα καλόπαιδα που τους έχει στο χέρι και να τους βάλει να πουν ό,τι θέλει. Αλήθεια, διαβάσαμε όλοι απομανγητοφωνημένη τη συνομιλία Πατέλη-Λαγού όπου ο δέυτερος δεν είχε ιδέα τι είχε γίνει και ρωτούσε πόσοι ήταν οι ΧΑτες, πόσοι οι άλλοι κ.λπ. Γιατί δεν έχουν βγάλει καμιά συνομιλία με Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παππά κ.λπ.; θα ήθελα πολύ να ακούσω ένα "σκοτώστε τον, είναι εντολή" ή "μπράβο παιδιά, καλή δουλειά". Ακομα και οι πιο ακραιες ιδεολογιες δεν πρεπει να διώκονται και ιδιαίτερα υπο την μορφή κατασκευασμενων στοιχείων μονο και μονο για να βγάλουν την χρυση αυγή εκτος παιχνιδιού. Γουστάρω όμως να τιμωρείται κάποιος για αυτό που πραγματικά έκανε, όχι να λέει ο Σαμαράς "θα τους ξεριζώσω με οποιοδήποτε τρόπο" και μετά όλο το σύστημα να ψάχνει πως θα γίνει αυτό... Η αριστερά, και ειδικά η εξωκοινοβουλευτική, θα πληρώσει μια μέρα πολύ ακριβά τη συμμετοχή της σε όσα γίνονται σήμερα. ήδη το έχουν πάρει μερικοί χαμπάρι και ανθίστανται στο να τεθεί η ΧΑ εκτός νόμου.

  1. avatar entzi

   Τωρα που θα μπουν ολοι οι φονιαδες της χαβγης στη φυλακη θα τα μαθεις ολα. Περιμενε λιγο. Ανυπομονε ελληναρα

 7. avatar dimi65

  Δηλαδη δεν βλεπουν πολλοι οτι εχει καταλυθει καθε εννοια δημοκρατιας ?
  Ελεγχονται και δικαζονται ατομα επειδη ειχαν σχεση με την ΧΑ . Προσεξτε , οχι για
  συμμετοχη στο εγκλημα αλλα επειδη ηταν μελη . Αν καποια μερα ατομα του συριζα
  κατηγορηθουν για εγκλημα και επεισοδια θα διαπομπευθουν ολα τα μελη του ? Πολλοι
  αυτο που γινεται τωρα το λενε καθαρση αλλα μαλλον για τρομοκρατια προκειται .

  1. avatar entzi

   Αυτο που αναφέρεις λέγεται έρευνα και βοηθά παρα πολυ στο να αποδοθει η δικαιοσύνη . Αποτελεί κύριο μέρος της δημοκρατίας απο αρχαιοτάτων χρόνων και θα το γνώριζες εαν δεν χάζευες στο παράθυρο την ώρα του μαθήματος.

 8. avatar sakis

  Ειλικρινα σας μιλάω αν ήμουν πεπεισμένος ότι υπήρχε η ελάχιστη πιθανοτητα να ασχοληθηκε η ανωτερη ηγεσία της Χρυσης Αυγής με τον προσχεδιασμο και την δολοφονια ενος φουκαρά ράπερ θα ήμουν ο πρώτος που θα ζητούσα όχι μονο να κλειστουν ισοβια στη φυλακη αλλά τεθούν και εκτος νομου αλλά βλέποντας όλη αυτη τη προπαγάνδα των καναλιων,διαβαζοντας και το τι κατεγραψαν οι κοριοι της ΕΥΠ και γενικοτερα το όλο συμβαν και σκηνικο που εκτυλιχθηκε καταλαβαινω οτι αποτελει μια ακραία και ανεγκέφαλη ενεργεια κάποιου υποστηρικτη της Χρυσης αυγής που απλως το πραγμα ξεφυγε απο τον έλεγχο
  Απο ποτε ισχύει η συλλογικη ευθυνη και φταίει ολοκληρο το κόμμα αν βρεθει κάποιος ανεγκεφαλος και κανει μια εγκληματικη ενεργεια
  Οταν σκοτωσε τον Τεμπονερα ανωτερο στελεχος της ΝΔ(προεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαιας) σπαζοντας του το κρανιο με λοστο μαζι με άλλα μελη της ΟΝΝΕΔ δεν βγηκαν να κατηγορησουν ούτε τον Μητσοτακη,ουτε το υπουργικο συμβούλιο ούτε τον Μειμαράκη όπου τότε ήταν προεδρος της ΟΝΝΕΔ ως ηθικους αυτουργούς και να πουν την ΝΔ ''εγκληματικη οργάνωση''.(Και μην μου πεις ήταν άλλες εποχες για 20 χρονια πριν μιλάμε και οχι για 70)
  -Οταν ο φρουρός του Κεφαλογιαννη σκοτωσε έναν οπαδο του ΠΑΣΟΚ πηγαν τον Κεφαλογιαννη μέσα ως ηθικο αυτουργο ή την ηγεσια της ΝΔ
  -Οταν περυσι ο τρομοκρατης Θεοφιλου εκτέλεσε τον ταξιτζη στην Παρο και υμνουσε μεσα απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσιπρα εχοντας ως διαδυκτιακους φιλους τον Παπαδημουλη και την Δουρου είπε κανεις ως ηθικους αυτουργους την δολοφονιας τον Συριζα
  -Μερικους μηνες μετά τα επεισοδια για τον Γρηγοροπουλο όπου τρομοκρατες πυροβολησαν με καλασνικοφ 2 ειδικους φρουρους κατηγορησε κανεις τον Συριζα ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ!!!

  1. avatar entzi

   Μα εαν η κεντρική γραμμή του κόμματος είναι "οπλιστείτε και τσακίστε τους αντιπαλους", δεν διαφέρει η οργάνωση απο μια εγκληματική παρέα με ιεραρχία και τυφλά δολοφονικά χτυπήματα. Αυτο δεν θα πρέπει να το ανλα΄βει η δικαιοσύνη; Ειναι αθώος ο μιχαλολιάκος που οργανώνει ολα αυτα τα δολοφονικά στελέχη; Που επιτρέπει να εκπαιδεύονται υπο την σκέπη του; Που τους προστατεύει για να εκτελούν τις διαταγές του; Σκέψου οτι ο ανεγκέφαλος φονιάς, πάλι κάποιο μυαλό τον οδήγησε στο ιδεολογικό μαχαίρωμα.

  2. avatar Θαρσειν Χρη

   Αλλο μια μεμονωμενη ενεργεια,αλλο εκφραση συμπαθειας,και αλλο ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ,και σπορα μισους εναντιον ολων πλην χα!
   Μια διαφορα υπαρχει ετσι;
   Και αν ακομα εχω λαθος,η μια δολοφονια,δεν καλυπτιε την αλλη!
   ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!

  3. avatar evrodraxmi

   Φίλε μου σε πολλά έχεις δίκαιο αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι αυτοί που βρίσκονται στην Αρχηγία της Χ.Α. δεν έχουν μυαλό .....

 9. avatar ΠΑΝAΓΙΩΤΗΣ – ΜΟΣΧΑΤΟ

  ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙTE ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕTE ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΤΕ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  1. avatar entzi

   Γειά σου κατερίνα! Ποιό προφιλάκι χρησιμοποιείς σήμερα;

 10. avatar Defender

  όταν φώναζαν "για να ξεβρομίσει ο τόπος" ποτέ δεν περίμενα ότι μιλούσαν για τους εαυτούς τους.

 11. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ .... "ΠΑΛΙΚΑΤΑΔΕΣ" , ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !! Ή ΜΑΛΟΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΊΚΑΡΑΔΕΣ !!

 12. avatar Insane

  αντε να ξεβρωμισουμε επιτέλους....βαλτε ολα τα καθάρματα μέσα και να μην βγουν ποτέ....

 13. avatar WARLORD

  -το ''κεφαλαιο'' στην ελλαδα ειναι σε απογνωση μετα την εξαθρωση του ''συστημικου'' κομματος ΧΑ δηλ ο κοκαλ...,οι βαρδι...,οι αγγελο...,ο μελισσ....,ο μαριν..... δεν ξερουν τι να κανουν. οι παραπανω επιχειρηματιες δεν εχουν καμια σχεση με τα ''αντισυστημικα'' κομματα νδ,πασοκ,συριζα,κκε. -βρε μαθετε […] ποιες οικογενειες ειναι προστατες κομματων,ο γιος της κυριας των ολυμπιακων αγωνων ειναι βασικο μελος του τσιριζα -για νδ κ πασοκ ειναι γνωστες οι φιλικες οικογενειες

  1. avatar Θαρσειν Χρη

   Και ποτε τους πηγε κοντρα η χα μεχρι τωρα;
   Εδω σε συζητηση γαι το μνημονιο,η χα βρηκε να πει,να μην πληρωσουν οι εφοπλιστες τα 80 μυρια εκτακτη εισφορα

  2. avatar demere

   Καλα, ξυπνα γιατι θα πεσεις απο το κρεβατι. Απο αυτους που αναφερεις αρκετοι ειναι γονοι δοσιλογων που στην κατοχη εκαναν μπιζνες με την Βερμαχτ ενω ο Ελληνας πεθαινε απο πεινα και σφαιρες. Δικοι σας ανθρωποι δηλαδη. Ασε λοιπον την πατριδοκαπηλια για καποιους που μπορουν αν γινουν πιο πιστευοί. Οι μπραβοι σας γιατι υπηρετωντας τους εφοπλιστες εδερναν εργαζομενο κοσμο την Ζωνη; Γιατι λυσαξαν να διωξουν τους συνδικαλιστες ακομη και με δολοφονιες; Γιατι οι "βουλευτες" της χα ψηφιζαν επεσχιντη τροπολογια που αφορουσε μαυτο χρημα; Απαντα φασιστακο... Εκτος κι αν εισαι απασχολημενος γιατι ακονιζεις τις λογχες στα πεζοδρομια, οπως οι προγονοι σου οι SA

   1. avatar WARLORD

    ρε προδοτη αριστερε που μισεις το ιδιο σου το εθνος-μανα σου που σε μεγαλωσε.
    με το κκε δεν εχει δοσοληψιες πρωην [...] δεν τα πηρε ολα στον οτε??
    το κκε κ ο τσιριζα το μονο που εκαναν ειναι να προστατευουν τα φθινα χερια τον αλλοδαπων κ
    να κερδιζουν οι πλουσιοι κ οι μεγαλομεσαιοι στην ελλαδα,ενω ο ελληνας εργατης εμενε ανεργος.
    τα μισα στελεχη του τσιριζα κ του κκε ειναι στην ΝΔ Κ ΤΟ ΠΑΣΟΚ με μεταγραφες
    τα τελευταια 20χρ αν θες ονοματα πες μου,κατι υπουργοι οικονομιας,κατι συνεργατες του προθυπουργου

    1. avatar Θαρσειν Χρη

     Να σου θυμισω ποιος εφερε πακιστανους κλπ στην Ελλαδα,και γεμισαν τα καραβια με δαυτους και μεινανε ανεργοι Ελληνες ναυτικοι;
     Αυτοι που παιρνουν ανασφαλιστους Ελληνες στις μικρες και μεσαιες επιχειρησεις,ειναι ...αριστεροι;
     Δηλαδη απο την μια η αριστερα ειναι κακη,γιατι κανει απεργιες για ψηλα μεροκαματα,και απο την αλλη προστατευει τα φτηνα χερια;
     Αληθεια η χα ποτε χτυπησε αυτα τα μεγαλα κεφαλαια;

 14. avatar entzi

  Ότι καλύτερο για την Ελλάδα. Ξεβρωμίζει ο τόπος. Τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε μια κοινωνία δίχως μαφιόζους. Και ειμαστε ακομα στην αρχή. Μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι περι του ΠΟΙΟΙ έφερναν λαθρομεταναστες και τους εκβίαζαν για την παραμονη τους.... Παει κάπου το μυαλουδάκι σας; Σε κάποιους που κυνηγουσαν -δήθεν- λαθρομετανάστες; Σε λιγο καιρο θα μαθουμε και ποσο πήγαινε η ταρίφα και πόσους ξυλοκόπησαν/μαχαίρωσαν επειδή δεν είχαν να πληρώσουν. Παω στοιχημα οτι η πρώτη αποκάλυψη θα έχει να κάνει με την μαφία των φαναριών. Ο Λαγός θα κελαηδήσει και για αυτο...

 15. avatar nemesis

  νέοι πληρωμένοι μ´αρτυρες..

  1. avatar ArisPs

   O χρυσαυγίτης είναι σαν τον παχύσαρκο που έχει ρυθμίσει τη ζυγαριά να ξεκινάει απ το -20
   Ανεβαίνει πάνω δείχνει 80 και λέει μετά. "είμαι στο φυσιολογικό μου βάρος..."

   1. avatar Μίχας Νικολολιάκος

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

 16. avatar Defender

  Τουλαχιστον για αυτον που τους εμπιστευτηκε, τους ψήφισε και τωρα είδε ποιοι πραγματικά είναι και ειναι σε σκεψεις έχω να πω:....Συνεχισε να σκεπτεσαι!!!!

 17. avatar George Bourekas

  Φοβερα πραγματα λεει ο μαρτυρας και πρωπαντως απολυτα τεκμηριωμενα αλο ενα ερωτημα ειναι πως τα ξερετε εσεις οι δημοαιογραφοι αλλα λεμε τωρα.

 18. avatar stavros88

  παιδια και εγω πρωην μελος ειμαι του σκληρου πυρηνα φυσικα και θελω να καταθεσω ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ?

  1. avatar Douskas John

   88 Ευρώ φασιστάκο μου εσύ

 19. avatar ΠΑΝAΓΙΩΤΗΣ – ΜΟΣΧΑΤΟ

  OΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΚΑΡΘΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50-60 ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝΔΙΣΜΟΣ

  1. avatar Douskas John

   Χαχα δενδισμός , όπως μακαρθισμός, χουλιγκανισμός και τοτός. Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις ότι οι Χ.Α διώκονται όπως και οι κομμουνιστές για αυτά που πιστεύουν . Ποιοί μας έφεραν την χούντα. Εσείς σαν τον χασάπη δεν πάτε με τίποτα τους κομμουνιστές .Τώρα κλέβουμε και από τους κομμουνιστές .

  2. avatar entzi

   παναγιώτη απο το μοσχάτο, αυτο το ίδιο μήνυμα το εχεις ποστάρει σε άλλο μπλογκ με το ονομα κατερίνα. ποσα προφιλάκια έχουμε ατιμουλικο;

   1. avatar demere

    @entzi
    Ειναι χαρακτηριστικο ολων τον υπόλογων του νομου να εχουν 5-6-7-8 ονοματα, τι σου κανει εντυπωση;;; Εδω πλεον δεν μας κανει εντυπωση η καθε λογης [email protected]#$%% που ξεστομιζουν προκειμενου να παραλληλισουν την εγκληματικη παρεουλα τους ως συλλλογο αγωνιστων.
    Παντως αν μη τι αλλο το επιπεδο της νοημοσυνης τους προκαλει γελιο. Ολοι αυτοι που "γραφουν" εδω μεσα αν ειναι πανω απο 3 ειναι θεμα. Για αυτο αλλωστε καποιοι εξαφανιζονται για ημερες και μετα εμφανιζονται για να χαθουν με την σειρα τους καποιοι "αλλοι". Το ασχημο ειναι πως και αυτους θα τους χασουμε συντομα. Στον κορυδαλλο δεν εχει ιντερνετ.

 20. avatar Θαρσειν Χρη

  Να σου θυμησω,και οτι ο αρχηγος το 1978,ειχε καρφωσει στεγνα τους αρχηγους του τοτε
  Αρα με τετοιο δασκαλο,βγηκαν και αναλογοι μαθητες

 21. avatar Θαρσειν Χρη

  Απλο ειναι
  Τους αφησαν να παρουν θαρρος,και αυτο τοτε τους εξυπηρετουσε
  Καποια στιγμη,με τα μπουμπουκια της κοινωνιας που μαζευτηκαν εκει,θα γινοταν το χοντρο λαθος
  Και να εισαι σιγουρος,οτι με τον αρχηγο μεσα,και εξω τους 3 υπαρχηγους,θα γινουν και αλλα
  Και για αυτο και τους αφησαν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει