Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η τετραήμερη επίσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα ο κ. Καμμένος στις 20:00 θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη: Αποκατάσταση των Συντάξεων σε Επίπεδα Διασφάλισης της Αξιοπρεπούς Διαβίωσης».

Νωρίτερα θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πόλης.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα Ολυμπία Νο 6.

Επίσης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 όπου θα συναντηθεί με τους εργαζομένους και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Η επίσκεψη του κ. Καμμένου θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη οπότε θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.