Πανδαιμόνιο επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Στρατούλης σε μια αναφορά του για τα γεννόσημα, μιλούσε, όπως έλεγαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, επί δέκα συνεχή λεπτά χωρίς να αφήνει κανέναν άλλο να μιλήσει.

«Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι τους οδηγούν σε φάρμακα που είναι για γαϊδούρια και για αγελάδες γιατί το κριτήριο είναι το πώς και μόνο θα μειωθούν οι δαπάνες», έλεγε με την Ντόρα Κουτροκόη να του επισημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει για να μιλήσουν και οι άλλοι.

Εκείνος όμως επέμενε λέγοντας: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου». Η Ντόρα Κουτροκόη επαναλάμβανε «μα πρέπει να μιλήσουν και οι άλλοι».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε: «Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Δεν ξέρουμε από πού θα εισάγονται τα γεννόσημα γιατί γεννόσημα έχει και το Μπαγκλαντές έχει και η Γερμανία».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του έλεγε διαρκώς ότι: «Κ. Στρατούλη, δεν έχουμε χρόνο. Δεν γίνεται όμως όλοι να περιμένουν να τελειώσετε δέκα λεπτά. Εδώ και δέκα λεπτά μιλάτε εσείς και ο κ. Παναγούλης».

Ο κ. Γεωργιάδης που τον έβλεπε να μην σταματά το λόγο του, αναστέναζε ενώ ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜ.ΑΡ. έλεγε: «Έλεος, να μιλήσουν και οι άλλοι».

Ο κ. Στρατούλης όμως αναφερόταν και σε ένα δικό του πρόβλημα υγείας λέγοντας: «Έχω κάνει μεταμόσχευση νεφρού». Η Ντόρα Κουτροκόη φώναζε λέγοντας: «Κ. Στρατούλη μιλάτε πέντε λεπτά μόνος σας. Αυτό το πράγμα δείχνει έλλειψη σεβασμού» και στο τέλος ο Νίκος Ρογκάκος βγαίνοντας εκτός εαυτού είπε «Διευκολύνετέ μας. Δεν θα γίνει έτσι η συζήτηση. Επιτέλους!».