Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές θα παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Αναλυτικά σήμερα:

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει σήμερα και οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η ετήσια τετραήμερη δράση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με τίτλο: «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2010».

Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο διήμερο συμπόσιο με θέμα τον ρόλο της ευεργεσίας και της χορηγίας σε καιρούς οικονομικής ύφεσης ως εναλλακτικής διεξόδου για την αντιμετώπιση της κρίσης σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Συνεδριάζει σήμερα το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.

Στις 10 π.μ. ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ.

Στις 10 π.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και πορεία στο υπουργείου Εσωτερικών.

Στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στις 11 π.μ. συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων.

Στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ. Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Στις 12 το μεσημέρι πανηγυρική συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την 20ή επέτειο της επανένωσης της Γερμανίας στις 3 Οκτωβρίου του 1990

Στη 1 μ.μ. στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μίχας, θα ανακοινώσει τα ονόματα των δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλου που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Στη 1:30 μ.μ. στο Kitchen Bar, σε φιλική συνάντηση καλεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στις 6 μ.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας και έλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού στα μαγαζιά στον Αγιο Ελευθέριο Αχαρνών. Θα ακολουθήσει ομιλία σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Ελευθερίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα.

Στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συζήτηση με θέμα: «Οι κύριες τάσεις της γεωπολιτικής δυναμικής τον 21ο αιώνα» με συνομιλητές τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και πρώην πρόεδρο της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρομάνο Πρόντι και τον δημοσιογράφο Ζαν-Μαρί Κολομπανί, διοργανώνει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. 

Στις 7 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, σε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής Αγίας Μαρίνας Δ. Νέας Κυδωνίας.

Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στη Νέα Ζίχνη Σερρών και ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Στέκι».