ΣΥΡΙΖΑ για ανακήρυξη ψευδοκράτους: Όλοι απέναντι από τον εθνικισμό που αιματοκύλησε την Κύπρο

«Να σταθεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στις παράνομες τουρκικές ενέργειες»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:47
15/11/2019
ΣΥΡΙΖΑ για ανακήρυξη ψευδοκράτους: Όλοι απέναντι από τον εθνικισμό που αιματοκύλησε την Κύπρο
3
loading

«Η συμπλήρωση των 36 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία η οποία έχει καταδικαστεί επανειλημμένως με αποφάσεις του ΟΗΕ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει επίσης «την ανάγκη να σταθεί η διεθνής κοινότητα και ειδικά η ΕΕ απέναντι στις παράνομες τουρκικές ενέργειες που επιχειρούν να παγιώσουν τα αποτελέσματα της εισβολής και κατοχής».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η συμπλήρωση των 36 χρόνων, υπενθυμίζει και την ανάγκη να σταθούμε όλοι απέναντι στον εθνικισμό που αιματοκύλησε την Κύπρο και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Εσείς στο Σύριζα με τους χειρότερους εθνικιστές θέλετε φιλίες και κοινή συγγραφή βιβλίων ιστορίας

  Πάντα εις βάρος των Ελλήνων και της ελληνικής ιστορίας. Το έγκλημα που έκανε η χούντα να χαθεί η μισή Κύπρος, εσείς το κάνετε 10 φορές με τη λαθροεισβολή, γιατί καταλαμβάνεται ολόκληρη η Ελλάδα.

 2. avatar Τα ίδια Παντελάκη μου…

  Η εισβολή των Τούρκων ξεκίνησε μετά το προδοτικό πραξικόπημα των δικτατόρων κατά του προέδρου Μακαρίου στην Κύπρο.
  Τις ίδιες καταστροφικές ιδέες των δικτατόρων της 21ης Απριλίου προσπαθούν να νεκραναστήσουν σήμερα η κυβέρνηση και τα μεγάλα συμφέροντα που τη στηρίζουν.
  Γι'αυτό η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην επέτειο του Πολυτεχνείου πρέπει να είναι πάνδημη!

 3. avatar Αισχροί Συριζαίοι δεν ήταν εθνικισμός

  Ήταν η ενέργεια του Γρίβα , ενέργεια πατριωτισμού, όταν με μεθοδεύσεις της Τουρκίας δημιουργούσαν τεχνητή ένταση για να κάνουν τον Αττίλα. Καλύτερα να το βουλώνετε το βρωμόστομα σας όταν πρόκειται για την αιματοκυλισμένη Κύπρο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει