«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι δεδομένη. Η απουσία δεν είναι καταψήφιση», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας.

Για τη στάση που κράτησαν κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Ως υπουργός Υγείας δεν έχω καμία αρμοδιότητα να σχολιάσω τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ».

Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση είναι σταθερή. Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές γιατί κανείς δεν τις θέλει. Εκτός πραγματικότητας οι εκλογές».

Ανέφερε ότι το χθεσινό πολυνομοσχέδιο είχε πολλές καλές πλευρές. «Σέβομαι και εκτιμώ τους δημοτικούς αστυνομικούς όμως είναι ακατανόητες οι αντιδράσεις τους», είπε.
Και πρόσθεσε: «Είπαμε ότι πρέπει να φτιάξουμε την Ελλάδα. Την κινητικότητα δεν την κάνουμε γιατί μας τη λέει η τρόικα, την κάνουμε γιατί είναι το σωστό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δομή των νοσοκομείων που πρέπει να αλλάξει, λέγοντας ότι: «Θα αλλάξει ο χαρακτήρας των νοσοκομείων. Υπάρχουν νοσοκομεία που κάθονται και σε άλλα δεν υπάρχει προσωπικό». Πρόσθεσε ότι έχουμε σχέδιο 250 προσλήψεων. Και ξεκαθάρισε ότι «Δεν θα κάνω καμιά αλλαγή, αν δεν δω τα προβλήματα με τα μάτια μου».

Ανέφερε ότι οι φαρμακοποιοί έχουν πληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2013. Και πρόσθεσε ότι καθιερώνουν τον κλινικό έλεγχο.