Να καταδικάσει ευθέως τρομοκράτες και υποστηρικτές τους, χωρίς «μισόλογα και “ηξεις-αφίξεις”», καλεί η Νέα Δημοκρατία το ΣΥΡΙΖΑ…

«Όταν οι τρομοκράτες γάζωναν με καλάσνικοφ το γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτιζε τότε την επίθεση “προβοκάτσια”. Μιλούσε, χωρίς καμία ντροπή, για “παρακρατική τρομοκρατία” και για “παρακρατικές οργανώσεις φίλιες στη Νέα Δημοκρατία”.

Χθες και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του, τάσσεται στο πλευρό του κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, ο οποίος είχε συλληφθεί ένοπλος να βγαίνει από αποθήκη – οπλοστάσιο. Για τον ίδιο κατηγορούμενο, σύμφωνα με χθεσινή ανάληψη ευθύνης, πυρπόλησε άλλη τρομοκρατική οργάνωση τα γραφεία της Ν.Δ. στο Κουκάκι», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ν.Δ..

«Η υπεράσπιση», όμως, «ή η ανοχή σε κουκουλοφόρους, τρομοκράτες και εγκληματίες είναι παιχνίδι με τη φωτιά», τονίζει χαρακτηριστικά, καλώντας τον επικεφαλής και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «να βρουν το θάρρος να συνταχθούν με τη νομιμότητα και να καταδικάσουν ευθέως τρομοκράτες και υποστηρικτές τους, όπως και το παράνομο Indymedia, που φιλοξενεί τις προκηρύξεις τους. Όχι όμως με μισόλογα και “ήξεις-αφήξεις”», αλλά «άμεσα, ξεκάθαρα και απόλυτα».

Οι μέρες τους είναι μετρημένες, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα καθημερινά τους εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, επιστρατεύουν φτηνά επικοινωνιακά κόλπα ακροδεξιάς κοπής. Η ελληνική κοινωνία τους έχει καταλάβει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.