Κοντοζαμάνης: Η προκήρυξη των 208 θέσεων επιμελητών γιατρών στα ΤΕΠ δεν έχει ακυρωθεί

«Πρόθεση και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:09
10/10/2019
Κοντοζαμάνης: Η προκήρυξη των 208 θέσεων επιμελητών γιατρών στα ΤΕΠ δεν έχει ακυρωθεί
2
loading

Η προκήρυξη των 208 θέσεων Επιμελητών για την στελέχωση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας δεν έχει ακυρωθεί, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και των υποψηφίων γιατρών. Ενημέρωσε πως προέκυψαν παρατυπίες κατά τον έλεγχο νομιμότητας, την πάγια διαδικασία στην οποία υποχρεούται να προχωρήσει το υπουργείο και με την οποία ολοκληρώνεται η επιλογή των γιατρών πριν τον διορισμό τους. Για το λόγο αυτό αναπέμφθηκαν τα πρακτικά στο Συμβούλιο που έκανε την κρίση, προκειμένου να διορθωθούν.

«Πρόθεση και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα, εντός των καθορισμένων από τον νόμο προθεσμιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των διορισμών», ανέφερε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Σημειώνεται ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για το θέμα 208 θέσεων επιμελητών γιατρών στα ΤΕΠ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νικος χασαπης

    Δώρο της κυβέρνησης στους καναλάρχες: Δεν χρειάζεται να καταθέτουν δήλωση «πόθεν έσχες»
    Στην εξαίρεση των καναλαρχών από την υποχρέωσης δήλωσης Πόθεν Έσχες προχωρά η κυβέρνηση, μέσω «φωτογραφικής» διάταξης στο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο. Όπως καταγγέλει ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, «ο κ. Γεωργιάδης στο “αναπτυξιακό” πολυνομοσχέδιο με τον ευφάνταστο τίτλο “Επενδύω στην Ελλάδα” τροποποιεί τον ν.4339/2015 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες».

    1. avatar ΚωσταςΒυρωνας

      Τώρα αυτό που κολλάει στην είδηση ?Σας έχουν δώσει γραμμή να ποστάρετε ότι να ναι για 0.60

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει