Εμφυλιοπολεμικό είναι το κλίμα στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά τις επικρίσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τις απαντήσεις που έδωσαν οι θιγόμενοι (Ακριβοπούλου και Καψώχας), στη δημόσια συζήτηση παρενέβη σήμερα ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός παίρνει ευθέως το μέρος των δύο δημοσιογράφων, κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι καλλιεργεί την εσωστρέφεια και με δημοκρατικό τρόπο ζητά από τους συντρόφους τους να …κόψουντην κριτική για το ύφος της δημόσιας τηλεόρασης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους θιγόμενους δημοσιογράφους ο Παύλος Πολάκης τους διαβεβαιώνει ότι την επόμενη φορά όλα θα είναι διαφορετικά!

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..

Δείτε την ανάρτησή του