Την απόσυρση του άρθρου για το bake off ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης

Συμφωνεί με την απελευθέρωση των αγορών όταν γίνεται με στοιχειοθετημένο όφελος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:07
27/04/2013
Την απόσυρση του άρθρου για το bake off ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης
2
loading

Να αποσυρθεί το άρθρο για την απελευθέρωση της αγοράς του προψημένου ψωμιού (bake off) ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος ομιλητής επί του πολυνομοσχεδίου ανάμεσα στους 30 βουλευτές που γράφτηκαν για να μιλήσουν στην Επιτροπή Οικονομικών.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αν η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αποτελεί σκληρότατη μνημονιακή υποχρέωση δεν πρέπει να περιληφθεί στο νομοθέτημα αυτό, αλλά να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο για να συζητηθεί με άνεση και να κληθούν και οι φορείς.

 Όπως είπε ο βουλευτής συμφωνεί με την απελευθέρωση των αγορών, όταν όμως γίνεται με στοιχειοθετημένο το όφελος των παρεμβάσεων αυτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar panosdoken

    ...από την φωτογραφία έχω την αίσθηση ότι πρόκειται περί βαθυστόχαστου ατόμου...

  2. avatar PerMan

    Όλα καλά για την παράδοση. Απλά ζητώ να μάθω από τους συμπαθείς φουρνάριδες γιατί δεν βλέπω πλέον σακιά αλεύρι, αυτά των 50 κιλών, έξω από τους φούρνους; Πριν από μερικά χρόνια εκεί που ζούσα στην Νίκαια, δίπλα είχαμε τον φούρνο του κυρ Βαγγέλη. Δυό φορές απαίτησε να μου δώσει χρήματα να πλύνω το αυτοκίνητο. Από χρώμα ραφ, είχε γίνει άσπρο από την αλευρόσκονη. Με τι ζύμη φτιάχνουν τώρα το ψωμι; Κάθε απάντηση δεκτή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει