Απίστευτοι διάλογοι σημειώθηκαν για ακόμη μία φορά στην Προανακριτική ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ «θερμό επεισόδιο» σημειώθηκε μεταξύ των δύο βουλευτών.

Οι αιχμές της κ. Κωνσταντοπούλου περί συμμετοχής συγγενικών προσώπων του κ. Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ εξόργισαν τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος και συνέστησε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε κανένα ψυχίατρο να… δει ποια είναι.

«Ποια νομίζετε ότι είστε, επιτέλους; Γυρίζει και λέει τρεις φορές ότι “καλύπτετε συμφέροντα, είστε μέσα στη λίστα, έχετε λόγο να τους καλύπτετε αμφισβητώ την ηθική σας” και θέλετε να καθόμαστε να την ακούμε κιόλας;», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνουν τα μέλη της Επιτροπής χαρακτηρίζουν τα ίδια τα μέλη και το επίπεδό τους, τον τρόπο σκέψης και τη στάθμη τους. Είναι ενδεικτικά του πανικού στον οποίο βρίσκονται», απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ακολούθησε η αντιπαράθεση του προέδρου της Προανακριτικής με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «χρειάζεται γιατρό ειδικευμένης γνώσης». Από την πλευρά της η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «είναι μία θλιβερή και ονειδιστική παρουσία στην Προανακριτική».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega: