Ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για επενδύσεις στην Ελλάδα

«Οι σχέσεις των δυο χωρών είναι εξαιρετικές»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:15
06/08/2019
Ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για επενδύσεις στην Ελλάδα
3
loading

«Υπάρχει ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρέσβης του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Saud Faisal Saud Al-Daweesh μετά από την συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανήγγειλε επιχειρηματική συνάντηση στην Αθήνα το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Εξοχότατο Πρέσβη του Κουβέιτ. Οι σχέσεις της Ελλάδας και του Κουβέιτ είναι εξαιρετικές. Συζητήσαμε πως μπορούμε, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων, να κάνουμε πράγματα μαζί για να προωθήσουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις στενές σχέσεις. Θα έχουμε τους επόμενους μήνες και μεγάλη συνάντηση επιχειρηματιών εδώ στην Αθήνα».

Από την πλευρά του ο κ. Saud Faisal Saud Al-Daweesh δήλωσε: «Συζητήσαμε για τις διμερείς σχέσεις σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα κι έχουμε την βούληση να οικοδομήσουμε ακόμη καλύτερες σχέσεις σε όλους τομείς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar PanosGianaros

  Μια παλιά - πολύ παλιά - - ταινία με τίτλο Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.
  Πόσο επίκαιρη . . . . και με άλλον τίτλο.
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ . . . !

 2. avatar ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ

  ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΛΙΔΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ !!!?

 3. avatar Γεροτσολιας

  Επικοινωνιακο τρικ του μπουμπουκος οτι φερνει επενδυσεις .....τα γιδοπροβατα να φανε χορτο απο Κουβειτ..... αντε βρε γελιοι....ξεφτιλιζεστε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει