Επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν μιλάμε για σοβαρά θέμα όπως είναι ο Φ.Π.Α. στην εστίαση, πρέπει να μιλάμε σοβαρά. Όταν μιλάμε για τον Καμμένο, μπορούμε να μείνουμε στο κομοδινί μαλλί».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι τουίταρε για πλάκα για τα μαλλιά του κ. Καμμένου με τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη να του ανταπαντούν ότι οι βουλευτές δεν κάνουν τέτοιες πλάκες.

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως προέτρεψε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να παρέμβει στην εκπομπή, αν θέλει. Αν και σημείωσε ότι: «Δεν θα βγει ο Καμμένος. Με βλέπει και εξαφανίζεται».

Και είπε ακόμη: «Σε έναν πολιτικό αντίπαλο που όλη την ημέρα δοσίλογους μας ανεβάζει, δοσίλογους μας κατεβάζει, Τσολάκογλου μας ανεβάζει, Τσολάκογλου μας κατεβάζει, σε έναν πολιτικό αντίπαλο που έχει το θράσος είκοσι χρόνια τώρα και ενώ υπήρξε στη Νέα Δημοκρατία να έρχεται στη Βουλή και να λέει για τα δάνεια των κομμάτων και της Ν.Δ. που έφαγε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Ποιος; Ο Καμμένος; Είκοσι χρόνια βουλευτής τώρα κατάλαβε ότι η Ν.Δ. έπαιρνε δάνεια;», υποστήριξε.